Marketing & business coach,

ondernemer & spreker.

Ik ben Thijs van den Haak, jouw coach om jou en je bedrijf de nummer 1 te laten worden in jouw markt. Op dit moment werk ik samen met 50 top-ondernemers die ik help hun bedrijf te laten groeien via slimme online marketing. 

Samen kiezen we de beste marketing-kanalen die voor jouw bedrijf het best werken, zodat je alleen betaalt voor wat écht werkt. Elke maand zitten we samen en bespreken we de strategie en sturen we bij om op koers te blijven zodat we jouw doelen behalen.

Door een strak georganiseerd marketing jaarplan groeien mijn klanten jaarlijks gemiddeld met 35 – 100%. 

 

 

500+ ondernemers gingen je voor

Ik werk samen met bedrijven (meestal met de eigenaar, soms ook met het marketing-team of met 1 marketing medewerker of marketing manager. Vanuit de mooie wereld van online marketing begeleiden mijn team en ik je naar de volgende stap die nodig is als je echt wil groeien met online marketing. Dit gaat vrijwel altijd gepaard met een hogere investering in marketing dan dat je gewend bent. In geld én tijd. Door grondig voorwerk te verrichten naar jouw bedrijf en jouw markt zorgen wij ervoor dat je deze investering dubbel en dwars terugverdient, en mooie en winstgevende klanten aan jouw bedrijf kan toevoegen! 

80% van de opdrachten neem ik niet aan. Alles moet namelijk kloppen willen we écht succesvol aan de slag kunnen met online marketing. Wil je serieus doorpakken? Plan dan een call met me in! 

  • Leukere klanten
  • Betere klanten
  • Meer omzet
  • Google (SEA & SEO)
  • LinkedIn - Social Media

Plan een strategie sessie

Of stuur me een berichtje 
via WhatsApp

+31 6 5235 1534

500+ bedrijven gingen je voor

Ik werk samen met groei-bedrijven (meestal met de eigenaar of marketing-manager); samen maken we de stappen die nodig zijn om écht te kunnen groeien met online marketing.

Dit gaat vrijwel altijd gepaard met een hogere investering die niet voor iedereen is weggelegd. Om die reden kan ik 80% van de opdrachten niet aannemen. Wil je serieus doorpakken en ben je bereid hier tijd en geld in te stoppen? Plan dan een call met me in! 

Ik kan je advies op maat geven, óf alle marketing (of een deel daarvan) uit handen nemen en samen met mijn team van marketing-experts uitvoeren.

  • Leukere klanten
  • Betere klanten
  • Meer omzet
  • Google (SEA & SEO)
  • LinkedIn - Social Media

Plan een call in van 30 minuten en vertel me wat je wil!

Of stuur me een berichtje 
via WhatsApp

+31 6 5235 1534

Thijs van den Haak online marketing expert

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Thijs van den Haak – Ondernemer, zelf oprichter/eigenaar van een bedrijf met 20 medewerkers en online marketing expert. 

Thijs van den Haak online marketing expert

Bedrijven schakelen mij in als ze meer willen met hun online marketing. Meestal zijn er plannen om flink te gaan groeien. Soms werken ze al samen met een online marketing-bureau maar zijn ze niet helemaal tevreden. Of wordt de marketing intern geregeld, maar is er behoefte aan meer specialistische kennis. Stuur me een berichtje als je je herkent in bovenstaande situatie.

Op basis van jouw specifieke situatie maak ik een inschatting wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is en krijg je een voorstel tot samenwerking met bijbehorende kosten. We doen altijd een onderzoek (markt, concurrentie, etc) voordat we een voorstel sturen. 

Het helpt enorm als jouw bedrijf heldere doelstellingen heeft wat je wil bereiken met online marketing. Heb je die niet dan kan ik je helpen deze op te stellen en zo tot een realistisch plan te komen! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Plan dan een online kennismaking (max. 30 min) met mij in. 

Thijs van den Haak –Founder

MIJN DIENSTEN

Online Marketing & Business Advies.

Met een gepersonaliseerde aanpak, afgestemd op jouw specifieke zakelijke behoeften en doelstellingen, navigeren we samen door de complexiteit van het online marketinglandschap. Ik begeleidt jou en je bedrijf bij het behalen van online successen waarbij de focus ligt op resultaten die ertoe doen, namelijk meer groei, meer leads en meer klanten. 

Samen werken we om jullie online zichtbaarheid te vergroten en blijvend succes te behalen in de huidige competitieve markt. Neem vandaag nog contact op om kennis te maken!

LinkedIn

Laat mij je bedrijf begeleiden bij het creëren van een overtuigende LinkedIn-strategie die je merk opbouwt en leads genereert vanaf het nummer 1 zakelijke platform. 

Facebook & Instagram

Ik kan je helpen met strategieën op maat voor Facebook en Instagram. Betrek jullie doelgroep, bouw merkloyaliteit op en stimuleer de verkoop met boeiende inhoud en effectieve advertentiecampagnes.

 

Google (SEO & SEA)

Verbeter je online zichtbaarheid en beklim de rankings van zoekmachines. Target je ideale doelgroep en genereer meer verkeer en conversies om de ROI te vergroten.

Business & Marketing

Plan een zakelijke sessie voor jullie organisatie om het resultaat te vergroten. Of je nu een MKB-bedrijf bent dat op zoek is naar groeistrategieën of een bedrijfseigenaar die begeleiding zoekt bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

 

 

 

Meld je nu aan voor een strategisch adviesgesprek van 30-Minuten  

Limited Period Offer. 

VRAAG EEN CONSULT AAN

Wil jij graag eens over je bedrijf, je strategie en je online marketing sparren?

1 + 12 =

 

Persoonlijk kennis maken? 

рио бет зеркало и официальный домен игрового клуба предлагают тестировать слоты в режиме демо. Бесплатная версия ставок помогает определиться с эффективной гэмблинг-стратегией и познакомиться с главными особенностями игрового процесса. Такой вариант игры полностью сохраняет параметры платной версии ставок.